3000 rsd 2 meseca online škole za mlade modne kreatore

Naučite ceo proces nastajanja jedne kolekcije, od početnih skica do izrade modela...

12.000 din

• rezervisani kuponi: 51

3.000 din

HIT PONUDA ZA VAS!

UDJITE U SVET MODE!

ŠKOLA JE POČELA SA KLASIČNIM RADOM 2003. GODINE POD NAZIVOM ŠKOLA ZA MLADE MODNE KREATORE, A SADA JE OMOGUCILA SVOJIM POLAZNICIMA I ONLINE SKOLOVANJE. ŠKOLU VODE AFIRMISANI MODNI DIZAJNERI A POLAZNICI SKOLE SU IMALI MNOGOBROJNE REVIJE I IZLOZBE, A DANAS MNOGI OD NJIH  RADE KAO STILISTI I AKADEMSKI UMETNICI.

ONLINE KURS TRAJE DEVET NEDELJA, I SASTOJI SE OD DEVET LEKCIJA.

JEDNOM NEDELJNO CETE DOBIJATI LEKCIJU, NA OSNOVU KOJE RADITE CRTEZE KOJE SALJETE U TOKU

NEDELJE NA KOREKTURU, NAKON KOREKTURE NACRTATE I POPRAVITE CRTEZE I PONOVO IH POSALJETE ,SESTOG ILI SEDMOG DANA U NEDELJI DA BI PRVOG DANA SLEDECE NEDELJE DOBILI NAREDNU LEKCIJU.

PRIBOR KOJI VAM JE POTREBAN JE OBICNA DRVENA OLOVKA HB B B1 ILI B2, A KASNIJE AKVAREL(ODNOSNO VODENE BOJE) I TRI OKRUGLE CETKICE SA MEKANOM DLAKOM RAZLICITIH DEBLJINA, I NARAVNO BLOK ZA CRTANJE.

NAKON ZAVRSENOG KURSA STICETE OSNOVNI, POCETNI NIVO ZNANJA DIZAJNIRANJA KOLEKCIJE.  NAKON TOGA MOZETE SE PRIJAVITI I ZA SLEDECI VISI KURS AKO ZELITE DA PROSIRITE ZNANJE.

ONLINE Skola za mlade modne kreatore - naučite da crtate i dizajnirate odeću, naučite da stvarate modne kolekcije i modne ilustracije. Zakoračite u svet mode na velika vrata. Škola za mlade modne kreatore postoji više od 10 godina, polaznici su imali puno modnih revija i izložbi, predavači su afirmisani dizajneri, sa višegodišnjim iskustvom. Nije potrebno nikakvo predznanje da biste pohadjali kurs.

 

HELEN DESIGN

Cumicevom sokace lok. 121 ulaz iz Nusiceve ulice., Beograd

Sve ponude ovog partnera

Napomene

Jedan vaučer važi za jednu osobu.

Možete kupiti više vaučera.

Ponuda obuhvata 2 meseca online škole za mlade modne kreatore.

Na vaučeru će pisati e-mail škole.

Obavezno zakazivanje.

  • Kupon možete iskoristiti do 07.06.2024.


« Povratak na ponudu

Popusti za grad: